آموزش تصویری راه اندازی بسته نصبی وردپرس

آموزش تصویری راه اندازی بسته نصبی وردپرس | آموزش نصب بسته نصبی وردپرس در سی پنل | آموزش نصب بسته نصبی وردپرس در cPanel | آموزش نصب قالب های وردپرس | آموزش نصب بسته های نصبی ایجاد شده توسط افزونه Duplicator | آموزش نصب قالب های Easy Installer
از سری مطالب آموزشی وب سایت ابزارهای وب پارسی | Rtltools در خدمت شما هستیم، در این آموزش با نحوه راه اندازی بسته نصبی وردپرس در cPanel آشنا میشویم.
آموزش تصویری راه اندازی بسته نصبی وردپرس در cPanel
1. برای شروع راه اندازی بسته نصبی وردپرس ابتدا وارد cpanel میشویم. (اطلاعات ورود به سی پنل را از شرکت هاستینگ خود دریافت کنید)
2. ابتدا برای راه اندازی بسته نصبی باید یک دیتابیس ایجاد کنیم. (برای مشاهده آموزش ایجاد دیتابیس در cPanel روی این لینک کلیک بفرمایید).
3- پس از ساخت دیتابیس خودمان باید به صفحه اصلی مدیریت cPanel خود رفته و وارد قسمت File Manager شویم.
4. بعد از آن وارد public_html میشویم.
5. وقتی وارد پوشه public_html شدیم در اینجا هر فایلی که وجود دارد را می بایست حذف شود، سپس هاست خالی و آماده برای نصب قالب می باشد.
توجــه: (اگر روی هاست محتوای داشته باشید با حذف کردن تمام محتواها از بین میرود، برای اینکه محتواهای خود را از دست ندهیم ابتدا باید یک Backup تهیه کرده و در جای دیگر ذخیره کنیم و بعد از نصب قالب می توانیم محتوای Backup گرفته شده را مجددا به هاست انتقال دهیم).
6. در این مرحله باید فایل فشرده شده قالب (معمولا نام قالب با این عبارت تمام میشود xxxxx-archive.zip) را همراه با فایل با فایل installer.php در هاست آپلود نماییم، برای این کار از ابزارهای صفحه روی گزینه Upload کلیک میکنیم.
7. در صفحه باز شده روی Select File کلیک کرده و فایل فشرده شده قالب رو فراخوانی میکنیم و منتظر میمانیم تا فایل قالب در هاست آپلود شده و کادر لودینگ سبز شود.
8. مرحله 6 و 7 را برای فایل installer.php مجددا تکرار میکنیم تا هر دو فایل روی هاست شما کنار هم قرار بگیرند.
9. در این مرحله در مرورگر خود یک صفحه جدید باز کرده و آدرس سایت خود (در این آموزش ما نام سایت را rtltools.ir قرار میدهیم) را همراه با پسوند installer.php در آن وارد مینماییم.
مانند: https://rtltools.ir/installer.php
10. در این جا وارد مراحل نصب قالب خود میشویم و باید مانند تصویر تیک تایید را زده و روی Next کلیک نماییم.
11. در مرحله نام کاربری و پسورد دیتابیس را که در مرحله 1 ایجاد کردیم را وارد کرده و بعد از آن Test Database را انتخاب میکنیم، وقتی پیغام Success دیتابیس و سبز رنگ باشه یعنی دیتابیس به صورت کامل با وردپرس ارتباط برقرار کرده و تمام مراحل بصورت صحیح طی شده و با انتخاب Next به مرحله بعدی میریم.
12. پیغام داده شده رو تایید مینماییم.
13. در این مرحله گزینه Options را انتخاب کرده و یوزر و پسوردی برای ورود به سایت خود انتخاب و نیز باقی فیلد ها رو متناسب با اطلاعات مورد تایید خودمان کامل مینمایید، سپس دکمه Next را میزنیم. (اگر در این قسمت هیچ خطایی رخ نداد نصب با موفقیت انجام شده).
14. و در مرحله آخر روی عبارت Admin Login کلیک میکنیم تا وارد صفحه مدیریت سایت شده و با وارد کردن یوزر و پسورد (در مرحله 13 یوزر و پسوردی را که خودمان تعیین نموده ایم) وارد پنل مدیریت سایت خودمان می شوید.
تبریک میگم شما با موفقیت قالب آسان نصب وردپرسی خود را نصب نمودید.
تیم ابزارهای وب پارسی | Rtltools امیدوارست این آموزش برای شما مفید واقع شده باشد.
درباره Arash Ahmadi
من آرش احمدی متولد 1367 دارای مدرک تحصیلی کاردانی عمران _ نقشه برداری هستم و با توجه به علاقه زیادم به حوزه نرم افزار و همچنین طراحی وب سایت به مدت 18 سال هست که دارم در این زمینه فعالیت میکنم و در حال حاضر مدیریت وب سایت ابزارهای وب پارسی رو نیز عهده دار هستم.
نوشته های بیشتر از Arash Ahmadi
دیدگاهتان را بنویسید